vestiar metalicvestiar metalic

Esti in cautarea unui vestiar metalic cu o compartimentare practica? Indiferent de locatia pe care vrei sa o dotezi cu acest mobilier, in portofoliul viamond.ro vei descoperi cea mai diversificata oferta, cuprinzand modele compacte cu 1, 2 sau 3 usi, cu interior simplu sau cu perete despartitor, cusetate sau scolare cu 2, 4, 6 sau 8 usi, modele cu usi de tip Z sau dotate cu bancuta.

Daca in trecut puteai opta pentru o gama restransa de articole de acest tip, in prezent ai la dispozitie un spectru extins de modele, cu dimensiuni si cromatica variate, pentru a le integra armonios in orice schema de amenajare. De asemenea, ai posibilitatea de a personaliza aceste articole, tinand cont de nevoile utilizatorilor si de domeniul de activitate. Iata care sunt cele mai apreciate modele in randul cumparatorilor si caracteristicile care le diferentiaza!

Vestiar metalic compartimentat curat-murdar

Modelele dotate cu spatii separate pentru depozitarea tinutelor de pe viamond.ro sunt unele dintre cele mai achizitionate. Peretele separator, cu rol in delimitarea compartimentelor destinate hainelor personale si hainelor de lucru, este extrem de util pentru angajatii care lucreaza pe santiere, in spitale, clinici sau laboratoare de analize, in restaurante sau cantine, si nu numai.

Modelele sunt echipate cu bara pentru umerase, polita in partea superioara, fante de aerisire, suport pentru eticheta nominala si oglinda in partea interioara a usii. Dimensiunile variaza de la 400x450x1800 mm pana la 1200x700x2200 mm. Constructia robusta le permite utilizarea pe o perioada lunga de timp fara interventii, iar livrarea se face in stare complet asamblata. Se pot achizitiona in nuante de gri, rosu, verde, galben sau albastru.

Vestiar metalic cu bancuta

Modelele cu bancuta sunt intotdeauna binevenite. Acestea ofera un confort ridicat utilizatorilor si evita posibilele accidentari din timpul schimbarii hainelor. Interioarele sunt dotate cu polita, bara pentru umerase, doua carlige pentru haine, suport pentru prosop, suport pentru umbrela, perete despartitor vertical interior si fante de aerisire. Exteriorul este prevazut cu suport pentru eticheta nominala.

Modelele EXTRA, dotate cu 2 usi pentru imbracaminte si 2 usi pentru incaltaminte, ofera utilizatorilor spatiul perfect pentru depozitarea separata a hainelor de orice lungime si a pantofilor, a cizmelor sau a adidasilor. Dulapul-garderoba pentru pantofi este echipat cu banca de sezut confectionata din blat laminat.

Seturile de 3 vestiare compacte, cu picioare si 3 usi

Seturile sunt cele mai avantajoase atunci cand intentionezi sa amenajezi un spatiu mai larg. Modelele de vestiar metalic cu 3 usi si picioare de 15 cm au structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosime de 0,6 mm si usi dublu ranforsate, dotate cu orificii de ventilatie in partea superioara si inferioara.

Balamalele interne sunt antiefractie, iar lateralele si usile mobilierului sunt rigidizate cu nervuri longitudinale. Interiorul cuprinde un raft in partea superioara, bara pentru umerase si suport pentru umbrela cu vas de colectare a apei montat pe usa. Pe exterior este atasat un suport pentru eticheta nominala.

Seturile de 3 modele scolare cusetate, cu 8 usi

Modelele scolare sunt deosebit de rezistente. Usile sunt dublu ranforsate, au balamale interne antiefractie si sunt dotate cu orificii de ventilatie in partea superioara si inferioara. Pentru o rezistenta sporita, modelele sunt prevazute cu nervuri longitudinale pe laterale si pe usi. Vopseaua acrilica ignifuga ofera mobilierului o rezistenta ridicata la coroziune. Interioarele ofera un spatiu generos pentru depozitarea materialelor scolare si sunt dotate cu suport pentru agatat haina. Pe exteriorul usilor este amplasat un suport pentru eticheta nominala.

Un vestiar metalic este cea mai buna solutie pentru cei care au nevoie sa isi schimbe hainele la locul de munca sau acolo unde desfasoara diferite activitati. Consulta gama acestor articole profesionale si investeste in modelul care se potriveste cel mai bine cerintelor tale!

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *