Ești pe lista de invitați, dar nu știi ce să nu porți la o nuntă? Astăzi îți prezentăm o listă de greșeli vestimentare pe care le fac mulți invitați când vine vorba despre un astfel de eveniment.

Când vine vorba despre o nuntă, cu excepția cazurilor în care chiar mirii stabilesc un anumit dress code, trebuie să îți alegi o ținută care să îți fie și confortabilă. Mulți dintre invitații care participă și la slujba religioasă aleg niște haine diferite de cele purtate în biserică pentru petrecerea care are loc ulterior.

Ce să nu porți vreodată la o nuntă?

Atunci când vorbim despre organizarea unei nunți, se știe de multă vreme că nu este bine să porți alb sau culoarea șampaniei ori alte variante de acest tip. Asta, desigur, în cazul în care mireasa nu stabilește chiar ea că este all white wedding. Dacă nu este o astfel de situație, atunci evită nuanțele menționate anterior.

O altă variantă foarte nefericită pentru o astfel de ocazie specială o reprezintă rochiile care au o transparență exagerată și care lasă la vedere detaliile intime. Este un gen de ținută nepotrivită pentru un eveniment de genul acesta. Da, merge folosită pentru un club sau o zi de naștere, însă nu pentru momentul în care participi la o nuntă.

O altă greșeală pe care trebuie neapărat să o eviți este reprezentată de o rochie în aceeași nuanță sau de același tip cu cele pe care le poartă domnișoarele de onoare. Nu este nicio rușine să întrebi din timp mireasa în legătură cu aceste culori alese pentru însoțitoarele ei de la nuntă ca să știi să le eviți cu orice preț.

Specialiștii susțin că o altă greșeală mare pe care o fac mulți invitați la un astfel de eveniment este purtarea unei ținute în culori neon. Acestea reprezintă o alegere reușită pentru o petrecere pe plajă, pentru club sau pentru o zi de naștere organizată pe un iaht, de ce nu. Însă, nu este cea mai bună decizie să porți culori neon la o nuntă.

Chiar dacă te prind bine nuanțele de acest tip și arăți fabulos într-o astfel de ținută, vei atrage mult prea mult atenția asupra ta în loc să lași mireasa să fie în centrul atenției la nuntă. O altă variantă nefericită pentru acest tip de eveniment o reprezintă o ținută banală, pe care o poți purta în viața ta de zi cu zi, dar nu la o petrecere de acest fel. Mai precis, nu poți merge la restaurant într-o pereche de blugi și un tricou, sau într-o ținută de inspirație sport.

Greșeala neașteptată pe care o fac mulți invitați

O altă gafă vestimentară la care puțini se gândesc atunci când vine vorba despre rolul de invitat la o nuntă este cea legată de o ținută all black. Desigur, știm cu toții că o ținută all black reprezintă apogeul eleganței, însă chiar și această variantă își are și ea locul ei și momentul ei în care devine potrivită ocaziei.

Dacă vrei neapărat să poți totuși o rochie neagră la o nuntă, atunci ai mare grijă la accesorizare. Îți trebuie obligatoriu o pată de culoare, indiferent dacă asta înseamnă o geantă sau o pereche de pantofi colorați.

Ce culori poți să porți la o nuntă?

Dacă vrei să impresionezi cu apariția ta poți alege nuanțe de roșu, dar nu unele prea aprinse. Alte propuneri de succes sunt: mov, albastru regal, verde smarald, vișiniu, bleumarin, galben solar. Desigur, poți să porți oricând rochii în nuanțe pastelate de genul roz pudră, baby bleu, lila, vernil. Cu siguranță, dacă apelezi la variantele acestea nu vei da greș la nicio nuntă!

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *