lampa unghii

Printre cele mai importante instrumente se numără freza pentru unghii și lampa pentru unghii.

Freza pentru unghii

Freza pentru unghii este un instrument vital în arsenalul unui profesionist al manichiurii. Această unealtă de prelucrare a unghiilor este esențială pentru a pregăti unghia înainte de a aplica o manichiură sau o pedichiură. Iată de ce freza pentru unghii este atât de importantă:

 1. Eficiență în Îndepărtarea Cuticulelor: Freza pentru unghii vă permite să îndepărtați cu ușurință cuticulele în exces, fără a afecta suprafața unghiei. Acest lucru ajută la crearea unei baze curate pentru aplicarea lacului de unghii.
 2. Formare Unghii: Cu ajutorul frezei, puteți ajusta forma unghiei cu precizie. Puteți scurta unghia, îndrepta marginile sau crea forme personalizate pentru un aspect perfect.
 3. Pregătirea Unghiei: Freza poate ajuta la pregătirea suprafeței unghiei prin îndepărtarea stratului superior, astfel încât lacul de unghii să adere mai bine și să dureze mai mult.
 4. Puncte de Viteză Variabile: Cele mai bune freze pentru unghii vin cu puncte de viteză variabile, ceea ce vă permite să ajustați viteza în funcție de tipul de prelucrare sau de unghia pe care o lucrați.

Pentru a utiliza eficient o freză pentru unghii, urmați acești pași:

Pregătire:

 1. Asigurați-vă că aveți freza curată și sterilizată.
 2. Alegeți viteza potrivită pentru lucrarea pe care o efectuați.

Îndepărtarea Cuticulelor:

 1. Folosiți un capăt special de freză pentru a îndepărta cu grijă cuticulele în exces.
 2. Aveți grijă să nu apăsați prea tare pentru a evita leziunile.

Modelarea Unghiilor:

 1. Folosiți un capăt de freză adecvat pentru a ajusta forma unghiei.
 2. Lucrați cu grijă pentru a obține forma dorită.

Pregătirea Unghiei:

 1. Folosiți freza pentru a pregăti suprafața unghiei prin îndepărtarea stratului superior.

Curățare și Hidratare:

 1. Curățați bine freza după utilizare.
 2. Hidratați unghiile și cuticulele după terminarea prelucrării.

Lampa pentru Unghii

O altă unealtă esențială pentru manichiură profesională este lampa pentru unghii, cunoscută și sub denumirea de lampa UV sau lampa LED. Această lampă este folosită pentru a usca și întări lacul de unghii, gelurile și materialele acrilice. Iată de ce lampa pentru unghii este crucială într-un salon de manichiură:

 1. Timp Redus de Uscare: Lampa pentru unghii utilizează tehnologia UV sau LED pentru a usca rapid și eficient produsele pentru unghii. Acest lucru înseamnă că clienții pot pleca din salon cu unghiile complet uscate în mai puțin timp.
 2. Fixare Durabilă: Folosind o lampă pentru unghii, produsele pentru unghii se întăresc și aderă mai bine, asigurând astfel o manichiură cu o fixare mai durabilă.
 3. Versatilitate: Lămpile pentru unghii sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, inclusiv modele portabile pentru manichiură la domiciliu sau pentru profesioniști cu spațiu limitat.
 4. Economisirea Timpului: Utilizarea unei lampă pentru unghii permite manichiuristei să lucreze pe mai multe unghii în același timp, economisind astfel timp prețios.

Pentru a folosi lampa pentru unghii în mod eficient, urmați acești pași:

Aplicarea Produselor pentru Unghii:

 1. Aplicați lacul de unghii, gelul sau materialul acrilic pe unghii în mod obișnuit.

Plasarea Sub Lampă:

 1. Plasați unghia sub lampa pentru unghii în funcție de timpul recomandat pentru produsul folosit.
 2. Activarea lămpii se face în funcție de tipul acesteia, fie prin apăsarea unui buton, fie prin senzor de mișcare.

Uscarea Unghiilor:

 1. Lăsați unghia să se usuce sub lampa pentru unghii. Timpul de uscare variază în funcție de tipul și marca produsului utilizat.

Finalizare:

 1. După uscare, aplicați un strat de ulei pentru cuticule sau alte produse de finisare pentru un aspect impecabil.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în manichiură, este esențial să alegeți instrumentele corecte și să le utilizați cu pricepere. Freza pentru unghii și lampa pentru unghii sunt două instrumente cheie pentru manichiură profesională, care vă ajută să creați unghii frumoase și durabile. Pentru a găsi aceste instrumente de înaltă calitate și multe altele, vizitați HotNails.ro și explorați gama lor diversificată de produse pentru unghii. Cu instrumentele potrivite și practică, veți putea oferi clienților dvs. manichiuri profesionale de excepție.

Articol de aspirator-unghii.ro mai multe detalii aici .

By